Ukoliko ste primili pošiljku i ustanovili da vam Vam broj obuće ne odgovara, ili je roba fabrički oštećena ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine,  rok za odustajanje ili zamenu je 14 radnih dana od dana preuzimanja pošiljke. U slučaju odustajanja od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac.

Da bi Vam novac bio vraćen ili proizvod zamenjen za drugi, prilikom vraćanja kupljenog proizvoda isti ne sme biti upotrebom oštećen, proizvod mora biti vraćen u originalnoj ambalaži. U slučaju odustajanja od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, takođe snosite direktne troškove slanja robe.

Nakon preuzimanja vraćenog artikla u roku od 5 radnih dana od od dana prijema biće Vam poslat drugi artikal u zamenu ili vraćen novac na tekući račun. Povrat novca kupcu koji nema otvoren tekući račun izvršiće se elektronskim putem poštanskom uputnicom u roku od 7 dana od dana prijema povrata pošiljke.